Sunday, 17 January 2016

The new me

Hello semua.. pergh lama giler tak tulis since my last post on July 2015 ni dah masuk 2016 huhu bukan pe Im so busy seriously sekolah tak abis2 haha.. Alhamdulillah finally my final 2nd master dah complete so nak tunggu Konvo la pulak huhu orang lain lepas master amik PHD yang kita ni amik master sampai dua haha.. takpela untuk my career takde masalah la.. so in 2016 my blog akan berwajah baru dimana, saya takkan share about my life because sapa la nak baca cerita idup orang kan tapi apa yang sy nak share adalah tempat2 menarik yang saya pernah travel,, cuz, lately Im travel a lot.. takderla ke oversea but saya jumpa tempat2 yang best yang sy boleh share.. dan jadi kenangan yang terindah gitu...  happy 2016.. #mylifelebihsweet hehe
Post a Comment