Sunday, 6 January 2013

good things and bad things in one day.. huhu



Salam hi hello huhu hari ni nak kata malang.. malang la jugak bagi farah tapi ada juga sesuatu yang happy berlaku hari ini.. farah cerita yang malang dulu.. HUHU cermin kereta farah pecah disebabkan orang mesin rumput kenapala banyak2 kereta kereta farah yang kena?? yang farah geram lepas dia pecahkan walaupun tak sengaja dia  boleh lari.. heyyy kalau dah buat salah tak boleh ke minta maaf bukannya farah nak makan orang pun.. sekurang-kurangnya sejukla hati farah sikit bila dengar perkataan maaf tu.. tapi manusia sekarang tak ramai yang pandai cakap minta maaf sabar je la kan.. humm tu la citer yang tak best.. citer yang best plak.. pagi tadi dapat call dari UNITAR alhamdulillah farah dapat sambung belajar ke peringkat master dalam jurusan pendidikan huhu happynyer.. sikit saja lagi nak capai apa yang farah nak.. doakan farah yer.. k la tak kira apa pun yang terjadi jangan sesekali menyesal dan toleh kebelakang, tapi terimalah ketentuannya dan terus maju ke depan.. huhu no matter what happen i will never give up..good things come to those who wait..
XOXO my life is sweetz happy n joy as candyzz
Post a Comment