Saturday, 26 July 2014

Sehari sebelum raya

Esok dah raya mood buat assignment dh xder.. hmm camna la ni.. paper thesis nak kena submit selepas raya sabar jela.. ya Allah kuat kan la hambamu ni.. demi kejar cita2.. terpaksa la harung smua ni.. tapi Seriously dh xder mood buat paper ni.. adoi camnolah..  hmm apo lagi yang boleh di buat yer.. mana nk dpt mood ni.. ramai sdara mara kata asyik sambung blaja jer bila nk akhiri zaman single ni..hmm nk akhiri camna klau msih blum bersedia.. btul ke msih blum..? Asyik mengelak dari soalan.. boleh tanya soalan lain x? Spoiled mood raya klau dpt soalan camni tau..tanya la benda lain.. tp xpela.. diorang tu amik berat sbnarnya.. hadap jerla soalan2 camtu.. insyallah smua akan ok.. Selamat ari raya kenangan lama, kenangan baru, atau yang bakal tiba..

Post a Comment