Sunday, 23 December 2012

Cleaning Dayz huhu

Haha 2dayz is cleaning days.. penatnye la farah ari ni.. sapu cuci mop lap semua nyerla.. pelik kan tetiba terasa rajin plak ari ni hehe.. tapi sebenar nye bila bilik kita bersih rumah kita bersih kita rasa seronok sangat habuk hilang penyakit macam selesema batuk boleh kita elak banyak benefit bila kita buat cleaning ni.. penat tapi berbaloi :-) farah pun bukan la rajin sangat tapi bila dh sampai mood nak mengemas automatik bertukar jadi cleaner hehe habis semua farah kemas.. tapi tulah masalahnya mood nak berkemas tu jarang2 ada hehehe.. tapi takpela apa2 pun kita kena pastikan tempat tinggal kita bersih barulah dapat feel rumahku syurga ku hehe..
ok la rajin2 mengemas.. cleaning is sweetzz as candy huhu
Post a Comment