Monday, 24 December 2012

opss 2morrow is christmas??

 
hohoho Oh my candy!! farah tak ingat pun esk perayaan christmas.. so kpd rakyat malaysia yang menyambut perayaan ni selamat bergembira la dgn family.. hohoho esk ni mesti banyak pakcik santa claus kat shopping complex.. kpd adik2 jgn lepaskan peluang dapatkan gula2 free hehe.. actually farah mmg tak sedar yang esk ni christmas.. yerla asyik busy ngan persiapan nak menyambut hari sekolah next week ni.. as kindergarten teacher banyak la preparation kena buat penat sangat sampai esk cuti pun dah tak ingat hehe.. hmm tak sabar rasanya nak jumpa dengan student baru nanti wajah2 baru yang comel hehe.. so adik2 nanti jangan malas datang sekolah hehe..
cant wait 2 c u my dear student.. hehe
Post a Comment