Friday, 21 December 2012

Moments at Universal Studio Singapore


Penah tak pg USS Singapore ni? bagi yang tak pernah.. Farah memang cadangkan datang la ke sini bersama family.. Rugi sangat kalau tak datang sini.. Seronok sangat tak tau camna nk cerita tapi tempat ni memang the best.. Farah nak share sikit moment farah kat sini... Farh pegi USS ni pada 4 Dec dengan family farah.. actually ada 8 family yang join kiteorang wat family day kat sini hehe..





ni la transformer ride sapa-sapa yang datang sini amatla rugi klau tak cube transformer ride ni.. memang best..




Ha ni kat dpn pintu msk roller coaster  mummy revenge huhu indoor roller coster kat uss ni.. ni pun best mcm dlm citer the Mummy tu



ha ni plak antara roller coaster yang giler sempat farah cube mengucap jugak la naik roller coaster ni hehe tp x sempat nk amik gmbr rugi betul kene pegi lagi ni hehe..


 ha bumi bulat ni jgn lupe nk ambil gambar kat sini.. ni la bukti kita datang cni hehe



 yang ni kami tgh berehat la dh penat sgt jalan2 berhenti duduk jap hehehe

permainan ni wat kami pening sebab dia berpusing je hehe

 ha ni kami tgh makan kat restoran arab yang dekat dgn kawasan mummy revenge yum yum lapar penat jalan

ha ni umi farah berposing kat Jurasic park .. hehe ade dinosaur 


 ha ni kat pintu mula2 msuk USS cantik tempat ni..


 ha ni kat depan kedai yang jual barang2 shrek.. katun yang ijau tu hehe

                           ha.. kepala transformer ni la farah beli bawak balik hehe comey kan?



huhu rasa cam nak dtg je lagi kat sini.. seronok sangat.. momentz yang sweetzzz sgt lg sweetzz dari gula-gula ni akan terpahat dlm hati selamanya hehe..
Post a Comment