Monday, 21 October 2013

#Cuti-cuti #Sungai #throwback

  
huhu sekarang ni keja kat ofis dh kurang sebab students diploma tengah cuti hehe so sempatla farah nak update my cayang ni (cayang=blog).. ok 2day farah nak share satu lagi tempat yang boleh kiter pergi bercuti bersama family.. dengan kos yg sangat murah tapi best.. kat mana? kat Janda Baik.. kat sini harga chalet penginapan yang sangat murah.. walaupun chalet nyer tiada air-cond tapi tak payah risau sebab kat Janda Baik ni kawasan hutan yang sejuk dan nyaman..tapi yang penting jimat kos huhu sungai nyer perghhh


 Ini lah rupanyer chalet yang berpatutan tu.. back to nature jer dok cni..
 ni aktiviti malam kami.. aktiviti bbq.. nyum nyum
 ha.. ni la hasil kami pancing kat sungai hehe sdap la ikan ni fresh tau ..

kat sini santai-santai hari minggu bolah la.. tapi kalau dok lama bosan jugak sebab ada sungai jer aktiviti pun terhad.. k la sampai sini dulu nanti kiter citer-citer lagi k
XOXO my life sweets as candy
Post a Comment