Saturday, 19 October 2013

#Ngeteh #CameronValley

  
halloo.. bosan giler malam ni... tak tau nak buat per ni.. hmm k kla tetiba farah teringat masa pergi "ngeteh" kat Cameron Valley baru-baru ni.. ha.. korang mesti tak paham pebenda la ngeteh tu kan? Ngeteh tu maksudnyer pergi minum-minum.. kebetulan masa ondway nak balik kg masa hari raya haji baru-baru ni.. farah n family balik kelantan ikut jalan Cameron.. pastu kami singgah kat Cameron Valley untuk minum teh strawberry kat sana.. nyum nyum sedap...



Ha kat sinila.. kami minum teh.. rasa sedap plak minum teh kat sini.. yerla.. aura lain sikit.. suasana yang sejuk nyaman.. ok la views kat sini pun cantik..




selepas minum teh.. sempat lagi kami singgah dekat MARDI.. kat sini ada taman bunga.. cantik la jugak views kat sini.. sekali sekali hangout dengan family kat sini ok la not bad.. so kalau datang cameron jangan lupa singgah tempat yg cantik ni k.. 
XOXO my life sweets as candy.. tata
Post a Comment